DINȚI SĂNĂTOȘI CHIAR DE LA ÎNCEPUT

Părinții doresc mai presus de toate, ce este mai bine pentru copilul lor. Stomatologia pediatrică modernă oferă condiții optime pentru dezvoltarea sănătoasă, cu multă răbdare și metode psihologice de abordare. Trebuie timp să cunoaștem micuții pacienți cu mult înainte de prima ședință de tratament propriu-zis. Aceasta înseamnă că cei mici învață să aibă încredere chiar dintr-o etapă timpurie, vizita la medicul dentist în mod regulat, este deosebit de importantă pentru prevenirea afecțiunilor dentare.

Sfaturi practice pentru părinți

Un lucru este clar: dacă copilul dumneavoastră are o afecțiune dentară, nu ar trebui să ezitați. Cu cât mai devreme se efectuează tratamentul, cu atât mai ușor va fi!

Afirmațiile negative, cum ar fi „Nu vă speriați, nu va face rău deloc!” pot fi copleșitoare pentru copii, ei înțeleg „speriat” și „rănit” și reacționează în consecință. Exprimați-vă mesajul într-un mod pozitiv și asigurați-vă că vă include și pe dumneavoastră: „Mergem la dentist împreună pentru a ne păstra dinții frumoși și sănătoși”.

Părinții transferă adesea fără îndoială propriile lor temeri către copilul lor, iar copiii nu se pot distanța de acestea, ei „simt” împreună cu părinții și trăiesc toate emoțiile existente sau induse.

Alaturati-va pacientilor ce se bucura de solutiile noastre!

Programati o vizita acum
2018-06-17T18:49:29+02:00