Beneficii 2018-06-10T16:34:46+02:00

Beneficii

Misiunea Junior Orthodontics este de a îmbunătăți sănătatea orală și calitatea vieții prin furnizarea de servicii de asistență medicală dentară, pentru a obține rezultate sănătoase, funcționale și estetice. In acest scop, echipa noastră ține cont de interesele dvs. în timp ce ne străduim să vă îndeplinim în mod consecvent așteptările și propria noastră dorință.

Standardul de excelență în îngrijirea dentară personalizată ne permite să furnizăm servicii stomatologice de calitate pe care pacienții noștri le merită. Echipa noastră oferă un diagnostic complet, o planificare eficientă a tratamentului în cadrul manoperelor restaurative, ortodontice și estetice pentru o stare de sănătatea dentară optimă. Pasiunea pentru standarde ridicate în acordarea serviciilor stomatologice este concurată de pasiunea și respectul pentru oameni.

Specialiștii echipei își rezervă timpul necesar să cunoască, să asculte și să înțeleagă preocupările pacienților privind sănătatea dentară și opțiunile de tratament. De la prima programare, la toate ședințele ulterioare, procedăm step-by-step – explicăm diagnosticul, concluziile și discutăm opțiunile de tratament înainte de a efectua procedurile. Este prioritatea noastră să ne asigurăm că aveți o sănătate orală stabilă, odată cu atingerea obiectivelor funcționale și estetice.

Zâmbetele înseamnă mai mult decât copii fericiți – zâmbetele sănătoase sunt esențiale pentru un organism sănătos, de aceea  asigurăm și tratamente stomatologice pediatrice, cu atenție și dedicare, astfel încât copiii să revină cu plăcere în cabinet. Așteptăm cu nerăbdare să îi vedem la prima lor vizită în cabinetul nostru!

Alaturati-va pacientilor ce se bucura de solutiile noastre!

Programati o vizita acum