Despre noi 2018-06-17T19:09:47+02:00

Despre noi

La Junior Orthodontics, echipa de specialiști dedicată și pregătită să asigure tratamente eficiente și de calitate este instruită și uilizează tehnologii moderne, minim invazive, cu o abordare nouă și profesionistă, pentru a crea o experiență pozitivă pentru pacienți, într-un mediu calm și prietenos. Junior Orthodontics oferă pacienților servicii medicale de stomatologie generală – diagnostic, prevenție și tratament, sub toate aspectele – și de specialitate, de la restaurări estetice, tratamente endodontice, protetice, chirurgicale și de implantologie, la terapii ortodontice, complexe, pentru a le reda zâmbetul sănătos și frumos. Specialiștii noștri vor asigura programarea ședințelor periodice de cleaning și profilaxie, controlul având rolul de a evalua starea de sănătate dentară, și a efectua tratamentele care se impun. In cadrul tratamentelor de albire folosim cele mai eficiente produse de albire, aplicate cu ajutorul unor echipamente moderne, sigure și cu rezultate deosebite.

Echipa noastră este preocupată de formarea continuă și perfecționarea profesională, cu certificări în metode și tehnici moderne de diagnostic și tratament – utilizând cele mai noi tehnologii și echipamente  – pentru a asigura pacieților noștri sănătatea orală prin terapii eficiente și  confortabile.

Medicii noștri sunt orientați spre o abordare pe termen lung a planurilor de tratament individualizate, simple și complexe – ei evaluează aspectele acute și explică etapele necesare pentru menținerea unui zâmbet sănătos pe tot parcursul vieții.

Cabinetul nostru este dotat cu cele mai noi tehnologii dar, în același timp, există o atmosferă plăcută, unică și relaxată. Pacienții noștri apreciază conceptele noastre individuale și inovatoare de tratament, și faptul că îi „însoțim’ pas cu pas, profesionist și responsabil, în etapele de menținere a unui zâmbet frumos, și a dinților sănătoși.

Alaturati-va pacientilor ce se bucura de solutiile noastre!

Programati o vizita acum